Fortrade je uvjek uz svoje klijente! Od prvog trenutka kada deponujete svoj novac pokušavamo osigurati velike prednosti za naše tradere.

Uvijek imamo posebne ponude i bonus kampanje, bonuse za prvi depozit kao i bonuse za upućivanje prijatelja. Pored toga za naše VIP klijente nudimo i posebne VIP bonuse.

Sada možete da se obratite našoj podršci iz tima za podršku za detaljnije informacije o promocijama, iskoristite ove prednosti i počnite trgovati.

Fortrade logo

Bonus dobrodošlice

1. Registrirajte se > 2. Deponirajte > 3. Uzmite bonus dobrodošlice

  1. Otvorite besplatni račun za trgovanje CFD-ovima u EUR ili USD
  2. Bez provizije i dodatnih troškova
  3. Trgujte uz naprednu edukaciju i podršku
Više o promociji
Welcome bonus
Fortrade bonusi

Fortrade balans bonusi

Ukoliko do sada niste iskoristili prednost naših bonusa, sada je pravo vrijeme!

Visina bonusa ovisi od visine Vaše transakcije. Uplatite 150€ i mi Vam poklanjamo još 25€ – krenite sa trgovanjem sa 175€! Uplatite 350€ i mi Vam poklanjamo još 50€ – krenite sa trgovanjem sa 400€! Uplatite 750€ i mi Vam poklanjamo još 75€ – krenite sa trgovanjem sa 825€!

Više o promociji

Kredit bonus

Specijalni bonusi za trgovanje CFD-ovima na svjetskom financijskom tržištu.

Fortrade kao lider u inovacijama uvodi potpuno novi koncept pružanja podrške svojim klijentima. Uz nevjerojatne kredit bonuse klijenti Fortradea dobijaju mogućnost da uđu u svijet trgovanja CFD-ovima!

Više o promociji
Fortrade bonus kredit
Fortrade uputi prijatelja

Uputi prijatelja

Fortrade cijeni Vašu lojalnost i postojanost u trgovanju. Naš bonus za program ”Uputi prijatelja” je naš način da Vam se zahvalimo što ste predočili porodici i prijateljima sve pogodnosti Fortrade-a.

Kako dobijate bonus?

Vrlo jednostavno! Svaki puta kada uključite u trgovanje prijatelja koji otvori račun i uplati sredstva, oboje ćete imati priliku dobiti dodatni bonus!

Bonus zavisi od vrste računa koji otvarate.

Više o promociji

Zakoračite u svijet trgovanja CFD-ovima i počnite trgovati na najvećem tržištu na svijetu!