Fortrade je uvijek uz svoje klijente! Od prvog trenutka kada deponirate svoj novac pokušavamo osigurati velike prednosti za naše tradere.

Uvijek imamo posebne ponude i bonus kampanje, bonuse za prvi depozit kao i bonuse kada uputite prijatelja. Pored toga za naše VIP klijente nudimo i posebne VIP bonuse.

Sada se možete obratiti našem timu za podršku za detaljnije informacije o promocijama. Iskoristite ove prednosti i počnite trgovati.

Fortrade logo

“Second – time deposit” promocija

Povećajte svoj početni kapital i, ovisno o visini depozita, iskoristite brojne pogodnosti u vidu:

  • kredit bonusa
  • balance bonusa
  • prilagođenih analiza tržišta
  • dodatne edukacije
  • i još mnogo toga. . .
Više o promociji

Kredit bonus i Payoff

Iskoristite sve prednosti kredit bonusa – jedinog bonusa koji ne možete izgubiti.
Ukoliko ne želite čekati da istrgujete zahtjevani obujam trgovanja za kompletan kredit bonus kako bi ste ga podigli, tu je Payoff opcija.

Više o promociji

Balance bonus

Ukoliko do sada niste iskoristili prednost naših balance bonusa, sada je pravo vrijeme!

Jedini bonus koji ulazi u Vaš balance!
Balance bonus postaje dio Vaše margine, povećava je i može se i izgubiti.

Više o promociji

Priority clients

Da biste postali Fortradeov “Prioritetni klijent” potrebno je imati minimum 50 000 €/$ u Equityu bez kredit bonusa na svom računu za trgovanje.

Iskoristite mnogobrojne pogodnosti, kao i specijalne usluge i promocije namijenjene samo prioritetnim klijentima. Ostvarite prioritet pri dodjeli bonusa, pri povlačenju sredstava, iskoristite jedinstvenu 1 na 1 edukaciju, kao i još preko 10 usluga namijenjenih isključivo prioritetnim klijentima.

Naš Black, Silver i Gold program vam garantira najbolje uvjete trgovanja kao i najbolje bonuse pri sljedećim uplatama. Pridružite se grupi klijenata za koje postoje posebna pravila – postanite Fortrade Priority klijent.

Više o promociji

Long term traderi

Želite otvarati dugoročne pozicije na CFD-ovima?

Ovo je prava prilika za Vas. Osigurajte sebi nalog za trgovanje bez prekonoćne kamate na određeno vremensko razdoblje. Za konkretnu ponudu i sva pitanja molimo Vas kontaktirajte svog Senior Account Managera.

Više o promociji

Zakoračite u svijet trgovanja i počnite zarađivati na najvećem tržištu na svijetu!