• Otvorite demo nalog za trgovanje sa 100.000 virtualnih sredstava. Jednostavno, sigurno i 100% bez rizika!
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za iOS
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za ANDROID
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
 • Withdrawing Funds

  //Withdrawing Funds
  Withdrawing Funds 2017-11-24T14:01:10+00:00
  Fortrade withdrawing funds

  Kako bi se ubrzao proces povlačenja sredstava, molimo pošaljite nam skenirani obrazac na našu e-mail adresu: withdrawals@fortrade.eu.

  Kako bi bili sigurni da je povlačenje uspješno obrađeno, pročitajte sve informacije koje slijede i provjerite da li je obrazac pravilno popunjen prije nego nam ga pošaljete.

  FORTRADE Politika povlačenja sredstava

  Fortrade ima strogu politiku u vezi novčanih transakcija, klijenti , kada deponiraju ili povlače sredstva, MORAJU to činiti s poznatog izvora koji nosi njihovo ime. Politika kompanije je da se sredstva vrate na isti način na koji su sredstva i uplaćena i na račun s kojeg je novac primljen.

  Koliko vremena je potrebno za obrađivanje zahtjeva za povlačenje?

  Svi zahtjevi se u Fortradeu obrađuju u roku od tri radna dana. Imajte na umu da može biti potrebno i do 15 dana da klijenti prime sredstva od izdavača njihove kreditne kartice ili onoga tko obrađuje plaćanje, Fortrade ne može jamčiti kada će ta sredstva biti doznačena na Vaš račun.

  Uplate s kreditnih kartica

  Uplate s kreditnih kartica mogu se povući samo ako su sredstva deponirana u prethodnih 6 mjeseci i ograničena su na izvorni iznos depozita. Svako povlačenje nakon razdoblja od 6 mjeseci ili profit napravljen od uplate s kreditnih kartica moraju biti sukladni dolje navedenim alternativnim metodama povlačenja.

  Klijenti koji trebaju povući profit deponiran putem kreditne / debitne kartice.

  Izdavatelj kartice ograničava povlačenje sredstava deponiranih putem debitne ili kreditne kartice i to na način da sredstva koja se povlače ne mogu biti veća od izvornog iznosa koji je s kartice deponiran. Isplata iznosa koji prelazi izvorni depozit se može povući tako što ćete koristiti jednu od alternativnih metoda povlačenja:

  Doznaka: Preuzmite obrazac za povlačenje sredstava, popunite ga detaljima Vašeg bankovnog računa i pošaljite ga na email support@fortrade.com.

  Skrill: pošaljite email na withdrawals@fortrade.eu s traženim iznosom za povlačenje/isplatu i e-mail adresu Skrill računa na koji želite da se iznos uplati.

  NETELLER: pošaljite email na withdrawals@fortrade.eu s traženim iznosom za povlačenje/isplatu i ID NETELLER računa na koji želite da se iznos uplati.

  Procedura i prioritet u povlačenju sredstava

  1. Kreditna/debitna kartica – podneseni zahtjevi za povlačenje, bez obzira na zahtjevani način povlačenja, biti će obrađeni do ukupnog iznosa deponiranog ovom metodom.
  2. Doznake ili E-wallet isplate će se koristiti kada svi depoziti kreditne / debitne kartice budu u cijelosti vraćeni.

  Svi zahtjevi za podizanje novca obrađuju se u valuti u kojoj je depozit uplaćen. Ukoliko se valuta depozita razlikuje od valute transfera, Fortrade Limited će iznos transfera prebaciti u valutu prijenosa po trenutnom tečaju.

  Minimalni limit povlačenja

  Bankovni transfer: Nema minimuma/primjenjuju se naknade
  Međunarodni telegrafski prijenos (TT): Nema minimuma/primjenjuju se naknade
  Kreditne kartice: $50
  E-wallet: Nema minimuma

  Naknade

  Pristojbe međunar. telegrafskog prenosa (TT): do £15
  Bankovna doznaka: do £15 (ovisno o banci)

  Risk Warning: Forex, Commodities, Options and CFD’s (OTC Trading) are leveraged products that carry a substantial risk of loss up to your invested capital and may not be suitable for everyone. Please ensure that you fully understand the risks involved and do not invest money you cannot afford to lose.