• Otvorite demo nalog za trgovanje sa 100.000 virtualnih sredstava. Jednostavno, sigurno i 100% bez rizika!
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za iOS
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za ANDROID
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
 • Ograničenje odgovornosti

  //Ograničenje odgovornosti
  Ograničenje odgovornosti 2017-09-24T15:57:14+00:00
  Fortrade ograničenje odgovornosti
  Trgovina CFD indexima na margini nosi sa sobom visok rizik i možda ne odgovara svim trejderima. Visok nivo leverage-a može raditi protiv Vas, ali i za Vas. Prije nego odlučite da trgujete takvim proizvodima opterećenim levrage-om, trebalo bi pažljivo razmotriti sve okolnosti za deponovanje sredstava, stupanj iskustva i glad za riskiranjem. Postoji mogućnost da izgubite dio i čitava Vaša inicijalna deponovana sredstva, pa stoga ne bi trebalo deponovati novac koji ne možete sebi priuštit. Trebali bi biti svjesni svih rizika trgovine na margini i potražite savjet od nekog od nezavisnih finanacijskih savjetnika ako imate bilo kakvu sumnju.
  Dobit ostvarena trgovinom financijskim instrumentima predstavlja prihod od kapitala na koji se plaća porez u skladu sa zakonom. Obveznik poreza na prihode od kapitala je fizičko lice koje ostvaruje te prihode. Molimo vas da se povodom obračuna i plaćanja poreza konzultirate sa svojim poreznim savjetnikom ili odvjetnikom.
  Različita izvješća, vijesti, analize, cijene ili bilo koja informacija koja se nalazi na ovoj stranici date su kao generalni tržišni komentar i ne predstavljaju savjet za deponovanje sredstava. Fortrade nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući i gubitak profita, koji može direktno ili indirektno proisteći usljed oslanjanja na ove informacije.
  Postoje određeni rizici koji se povezuju sa trgovinom putem inteneta, kada se misli na kvarove na softveru, hardveru ili internet konekciji, ali ne samo na to. Pošto Fortrade ne kontrolira snagu samog signala, njegov prijem i put preko intrneta, konfiguraciju Vaše opreme ili pouzdanost konekcije, mi nismo odgovorni za probleme u komunikaciji, zastoje ili prekide kada je u pitanju trgovanje putem interneta. Fortrade koristi back-up sustave i ima planove za nepredviđene situacije kako bi smanjio mogućnost kvarova na sustavu, a uvijek je na raspolaganju i trgovanje putem telefona.
  Sadržaj ove stranice je podložan promjenama u svakom trenutku i bez prethodne najave, a njegova svrha je da trader-ima samo pomogne u donošenju neovisnih odluka kada se radi o deponovanju sredstava. Fortrade je poduzeo sve razumne mjere kako bi osigurao točnost informacija na stranici, ali tu točnost ne može da garantira, pa stoga ne snosi nikakvu odgovornost za gubitak ili štetu, koja može direktno ili indirekno da nastane iz ovog sadržaja, ili Vaše nemogućnosti da pristupite stranici, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili kvar u transmisiji ili prijemu bilo kojih instrukcija ili obavještenja koja se putem ove stranice šalju.
  Ova stranica nije namjenjena distribuciji ili korištenju od strane bilo kojeg pojedinca iz bilo koje zemlje u kojoj bi njegova distribucija ili uporaba bila suprotna lokalnim pravilima i zakonima. Ni jedna usluga ili trgovanje koju ova stranica omogućuje, nije dostupna osobama koje žive u zemljama gdje bi dostupnost ovakvih usluga i trgovanja bila u suprotnosti sa lokalnim pravilima i zakonima. Odgovornost je na samim posjetiocima stranice da utvrde pravila i zakone u svojoj zemlji i da se u skladu sa njiima ponašaju.
  Platforma za trgovanje omogućuje softisticrani unos i bilježenje naloga. Fortrade će uložiti sve napore da izvrši Vašu trgovinu na zahtjevanu cijenu. Online trgovina, ma koliko bila jednostavna za uporabu i uspješna, ne umanjuje rizik koji inače postoji kod trgovine valutnim derivatima. Svi koeficijenti i trgovine su odvijaju prema uvijetima Ugovora sa klijentom, koji je dostupan na ovoj stranici.