Fortrade o nama

Fortrade Ltd. je ovlašten i reguliran u Ujedinjenom Kraljevstvu od strane Agencije za nadzor financijskih usluga(FCA), Poslovni broj tvrtke (FRN): 609970.

LLC “Fort Securities BLR” je ovlašten i reguliran u Belorusiji od strane Nacionalne Banke Republike Belorusije (NBRB), Poslovni broj tvrtke (FRN): 193075810.

Fort Securities Australija Pty Ltd. je licencirana i regulirana od strane Australske komisije za vrijednosne papire i investicije (ASIC), ABN: 33 614 683 831| AFSL broj: 493520.

Fortrade Cipar Ltd je reguliran od strane i pod nadzorom Ciparskog nadzornog tijela za vrijednosne papire i burze s CIF brojem licencije xx/xx.

Fortrade Ltd. je utemeljen 2013. godine te je velikom brzinom izrastao u vodećeg pružatelja rješenja za online trgovanje za individualne i institucijske klijente. Smješteni u Ujedinjenom Kraljevstvu, mi smo inovatori specijalizirani za razvoj trgovačkih platformi koje su istovremeno i napredne i jednostavne za korisnike.

Fort Securities BLR LLC je registriran od strane Izvršnog vijeća grada Minksa dana 8. svibnja pod brojem 193075810 i također je dana 19. lipnja 2018. uključen u Registar Forex kompanija Nacionalne banke Bjelorusije. Kao inovatori specijalizirani za razvoj platformi za trgovanje koje su tehnološki napredne, ali ujedno i jednostavne za korisnike, sa zadovoljstvom vam možemo ponuditi široki raspon instrumenata za trgovanje koji pokrivaju više od 50 valuta i gotovo 250 dioničkih CFD-ova, kao i desetke indeksa i roba.

Fort Securities Australia Pty Ltd je licenciran i reguliran od strane Australske Komisije za vrijednosne papire i investicije (ASIC) ABN: 33 614 683 831 | AFSL broj: 493520. Kao inovatori specijalizirani za razvoj platformi za trgovanje koje su tehnološki napredne, ali ujedno i jednostavne za korisnike, sa zadovoljstvom vam možemo ponuditi široki raspon instrumenata za trgovanje koji pokrivaju više od 50 valuta i gotovo 250 dioničkih CFD-ova, kao i desetke indeksa i roba.

Fortrade Cipar Ltd je reguliran od strane i pod nadzorom Ciparskog nadzornog tijela za vrijednosne papire i burze s CIF brojem licencije xx/xx. Kao inovatori specijalizirani za razvoj platformi za trgovanje koje su tehnološki napredne, ali ujedno i jednostavne za korisnike, sa zadovoljstvom vam možemo ponuditi široki raspon instrumenata za trgovanje koji pokrivaju više od 50 valuta i gotovo 250 dioničkih CFD-ova, kao i desetke indeksa i roba.

Naš cilj je uvijek bio učiniti online trgovanje pristupačnijim, ugodnim i u konačnici profitabilnim! Naša strast prema inovaciji i uslužnosti nam je omogućila da narastemo i proširimo se na nova tržišta kako bismo pružali usluge sve većem mnoštvu naših trgovaca diljem svijeta, kako početnika tako i iskusnih.