• Otvorite demo nalog za trgovanje sa 100.000 virtualnih sredstava. Jednostavno, sigurno i 100% bez rizika!
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za iOS
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
  Preuzmite Fortrade Pro Trader za ANDROID
  Fortrade Ltd.
  Trgujte CFD-ima online
 • Formular za podizanje novca

  //Formular za podizanje novca
  Formular za podizanje novca 2017-11-24T14:03:28+00:00

  Kako bi se ubrzao proces povlačenja sredstava, molimo pošaljite nam skenirani obrazac na našu e-mail adresu: withdrawals@fortrade.eu.

  Kako bi bili sigurni da je povlačenje uspješno obrađeno, pročitajte sve informacije koje slijede i provjerite da li je obrazac pravilno popunjen prije nego nam ga pošaljete.

  FORTRADE Politika povlačenja sredstava

  Fortrade ima strogu politiku u vezi novčanih transakcija, klijenti , kada deponiraju ili povlače sredstva, MORAJU to činiti s poznatog izvora koji nosi njihovo ime. Politika kompanije je da se sredstva vrate na isti način na koji su sredstva i uplaćena i na račun s kojeg je novac primljen.

  Koliko vremena je potrebno za obrađivanje zahtjeva za povlačenje?

  Svi zahtjevi se u Fortradeu obrađuju u roku od tri radna dana. Imajte na umu da može biti potrebno i do 15 dana da klijenti prime sredstva od izdavača njihove kreditne kartice ili onoga tko obrađuje plaćanje, Fortrade ne može jamčiti kada će ta sredstva biti doznačena na Vaš račun.

  Uplate s kreditnih kartica

  Uplate s kreditnih kartica mogu se povući samo ako su sredstva deponirana u prethodnih 6 mjeseci i ograničena su na izvorni iznos depozita. Svako povlačenje nakon razdoblja od 6 mjeseci ili profit napravljen od uplate s kreditnih kartica moraju biti sukladni dolje navedenim alternativnim metodama povlačenja.

  Klijenti koji trebaju povući profit deponiran putem kreditne / debitne kartice.

  Izdavatelj kartice ograničava povlačenje sredstava deponiranih putem debitne ili kreditne kartice i to na način da sredstva koja se povlače ne mogu biti veća od izvornog iznosa koji je s kartice deponiran. Isplata iznosa koji prelazi izvorni depozit se može povući tako što ćete koristiti jednu od alternativnih metoda povlačenja:

  Doznaka: Preuzmite obrazac za povlačenje sredstava, popunite ga detaljima Vašeg bankovnog računa i pošaljite ga na email support@fortrade.com.

  Skrill: pošaljite email na withdrawals@fortrade.eu s traženim iznosom za povlačenje/isplatu i e-mail adresu Skrill računa na koji želite da se iznos uplati.

  NETELLER: pošaljite email na withdrawals@fortrade.eu s traženim iznosom za povlačenje/isplatu i ID NETELLER računa na koji želite da se iznos uplati.

  Procedura i prioritet u povlačenju sredstava

  1. Kreditna/debitna kartica – podneseni zahtjevi za povlačenje, bez obzira na zahtjevani način povlačenja, biti će obrađeni do ukupnog iznosa deponiranog ovom metodom.
  2. Doznake ili E-wallet isplate će se koristiti kada svi depoziti kreditne / debitne kartice budu u cijelosti vraćeni.

  Svi zahtjevi za podizanje novca obrađuju se u valuti u kojoj je depozit uplaćen. Ukoliko se valuta depozita razlikuje od valute transfera, Fortrade Limited će iznos transfera prebaciti u valutu prijenosa po trenutnom tečaju.

  Minimalni limit povlačenja

  Bankovni transfer: Nema minimuma/primjenjuju se naknade
  Međunarodni telegrafski prijenos (TT): Nema minimuma/primjenjuju se naknade
  Kreditne kartice: $50
  E-wallet: Nema minimuma

  Naknade

  Pristojbe međunar. telegrafskog prenosa (TT): do £15
  Bankovna doznaka: do £15 (ovisno o banci)

  $$WithdrawalInfo$$
  Želim da zatvorim svoj račun

  Potpis ________________