Kako trgovati zlatom? 2017-09-24T15:56:56+00:00

TEL: +385 1579 0641

BESPLATNA E-KNJIGA “KAKO TRGOVATI ZLATOM”

Preuzmite svoj besplatni primjerak i savladajte osnove trgovanja zlatom na najvećem tržištu na svijetu

Prijavite se i preuzmite e-knjigu

Jedan od najmodernijih poslova današnjice – trgovina cijenom zlata (takozvanim CFD-ovima zlata) na svjetskoj burzi putem interneta. Ne morate biti financijski stručnjak da bi trgovali na svjetskoj burzi. Tamo već trguju milijuni ljudi poput vas, kao i tisuće naših sugrađana.

Fortrade Vam poklanja e-knjigu pod naslovom “Kako trgovati zlatom”, kako bi savladali osnove trgovanja ovim plemenitim metalom na svjetskoj burzi.

U ovoj knjizi saznat ćete:

  • Upoznavanje sa zlatom
  • Zlato u moderno doba
  • Potreba za zlatom
  • Povijesna povezanost
  • Zlato i američki dolar
  • Zlato i drugi plemeniti metali
Gold e-book

Popunite obrazac i preuzmite svoj besplatni primjerak

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.